menusearch
zarrinnab.ir

روش پخت ته چین زعفرانی

قبلی
شرکت زرین ناب زاگرسزعفران سرگلزعفران نگین
۱۳۹۹/۲/۱۳ شنبه
(0)
(0)
روش پخت ته چین زعفرانی
روش پخت ته چین زعفرانی

ته چین زعفرانی

مواد لازممیزان مواد مورد نیاز
برنج3 پیمانه
ماستنصف پیمانه
زرده تخم مرغ3 عدد
زعفران ساییدهنصف قاشق چایخوری
کره100 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

آموزش پخت ته چین زعفرانی

1. برنج رو حدود سه ساعت قبل، تو آب پر از نمک خیس میدیم، بعد آب رو خالی میکنیم و برنج رو آب میکشیم تا نمک اضافی بره.

2. تو قابلمهای حدود پنج لیوان آب میریزیم تا بجوشه، وقتی جوشید برنج رو همراه با کمی نمک، میریزیم داخل قابلمه، حدود 10 دقیقه میذاریم بجوشه، برای اینکه بدونیم زمان آبکش کردن رسیده یا نه، یک دونه برنج رو برمیداریم و نصفش میکنیم، اگر به اندازه یه نقطه سفید وسطش خام بود، آبکشش میکنیم.

3.  تو ظرفی زردهی تخم مرغ و زعفرانی رو که از قبل دم کردیم خوب هممیزنیم تا یکدست بشه، بعد ماست رو همراه کمی فلفل و نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم.  

4.  کره رو ذوب میکنیم و وقتی سرد شد، به مواد اضافه میکنیم.

5.  مایع تخم مرغی رو با برنج آبکش مخلوط میکنیم.

6.  یک قابلمه نچسب رو انتخاب میکنیم و داخلش کمی روغن میریزم و میچرخونیم، تا تمام دیوارههای قابلمه چرب بشه.

7.  نصف مایع ته چین رو ته قابلمه میریزیم و با ته قاشق حسابی فشار میدیم و مایع رو صاف میکنیم.

نکته: تو این مرحله اگر دوست دارین موادی رو که از قبل آماده کردین "مثلا گوشت یا مرغ " رو روی مواد ته چین بریزین. فقط دقت کنین که به اندازهی یک سانت با دیوارهی قابلمه فاصله داشته باشه، تا وقتی مابقیه مایع ته چین رو میریزیم برنج یکدست بشه.

8.  مابقی مایع ته چین رو هم اضافه میکنیم و باز با پشت قاشق فشار میدیم.

9.  قابلمه رو روی حرارت ملایم میذاریم و حدود 50 دقیقه زمان میدیم تا کاملا بپزه و طلایی خوشرنگ بشه. ته چین شما وقتی آماده است که همه ی ته چین سفت بشه واز دیوارههای قابلمه به راحتی قابله جدا شدن باشه.

قابلمه ته چین رو تو ظرفی که دوست دارین برگردونین و بعد میتونین با خلال پسته و زرشک و ماست چکیده، ته چین رو تزئین کنین.

 

نکات طلایی در تهیه ته چین زعفرانی

  • اگر ماست زیاد بریزین، تهچین شل میشه و وا میره، سعی کنین از ماست سفت و یا چکیده استفاده کنین. ا
  • گر قابلمه رو داخل فر میذارین، کشیدن فویل آلومینیومی روی قابلمه ته چین، باعث می شه، برنج بهتر پخته بشه.
  • نگران بوی ضخم تخم مرغ نباشین، اگر دوست داشتین میتونین یک قاشق گلاب، به زعفران دم شده اضافه کنین.
  • اضافه کردن زرشکی که از قبل آماده شده و خلال پسته، بین پلو طعم خوبی به غذا میده.
  • حتما از قابلمه نچسب استفاده کنین، تا وقتی قابلمه رو توی ظرف بر میگردونین، ته چین راحت بیرون بیاد و نچسبه.
  • پخت ته چین با زعفران با کیفیت، خیلی مهمه، اگر زعفران اصل رو خوب دم کنین، عطر و طعم زعفران آزاد میشه و ته چین زعفرانی با طعم فوق العاده آماده سرو کردنه.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر