شربت زعفرانی | |
مواد لازم | میزان مواد |
زعفران سابیده شده | نصف قاشق غذا خوری |
شکر | به میزان لازم |
آب | نیم لیتر |
گلاب | چهار قاشق غذاخوری |
1- زعفران رو سابیده و دم کنین
2- آب رو تو قابلمهای روی حرارت بذارین تا جوش بیاد.
3- حرارت رو کم کنین، شکر رو به آب اضافه کنین و خوب هم بزنین تا حل بشه.
4- روی شعله حدود ده دقیقه هم بزنین تا قوام پیدا کنه، بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنین.
5- حرارت رو خاموش کنین و بذارین شربت کمی خنک بشه و داخل ظرفی که دوس دارین بریزین و داخل یخچال نگهداری کنین.
6- هر زمان مایل به خوردن بودین، حدود 4 قاشق غذاخوری شربت رو با آب خنک مخلوط کنین و نوش جان کنین.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |